29 / 03 / 2024

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...



Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, mahalle sakinleri, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı.


Eyüp Ensar Lokantası’nda gerçekleşen sabah kahvaltısında Eyüp Merkez Mahallesi Esnafı Bilgilendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Eyüp Merkez Mahallesi esnafının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, esnaflar Başkan İsmail Kavuncu’ya Eyüp Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Eyüp’ün, günübirlik ziyaretçileri uzun süre konaklamaya teşvik edecek yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirten Başkan İsmail Kavuncu, otel projeleri ile Eyüp esnafının kazanacağını vurguladı. Esnafın sorularını cevaplayan Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi Hizmet Binası’nın yeni yıldan sonra açılacağını duyurdu.


Zaman Gazetesi


Geri Dön