25 / 04 / 2024

Bayrampaşa Yorum İstanbul Evleri'nde 94 bin dolara!

Bayrampaşa Yorum İstanbul Evleri'nde 94 bin dolara!

Bayrampaşa Yorum İstanbul Evleri'nde liste fiyatları 104 bin dolar ve 270 bin dolar aralığında değişkenlik gösteriyor...



Yorum İstanbul, Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi tarafından Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Ekim ayında satışa çıkması planlanan Yorum İstanbul Evleri, Forum İstanbul AVM´nin yanına yer alıyor.

Arazi büyüklüğü 21 bin 182 metrekare olan Bayrampaşa Yorum İstanbul'da satılabilir alan ise 51 bin 962 metrekare.

Ekim ayında satışa çıkacak Yorum İstanbul projesindeki dairelerde lansman günü peşin fiyatına %10 iskonto uygulanacak. Bu durumda dairelerin liste fiyatları 104 bin dolar ve 270 bin dolar aralığındayken, indirimli satış fiyatları 94 bin dolar ile 242 bin dolar arasında değişecek.

Yorum İstanbul  Evleri, alanları 61 ile 142 metrekare aralığında değişecn 1+1,2+1,3+1,3+1 dubleks ve teraslı dairelerden oluşacak. Proje 5 blokta 558 konuttan meydana gelecek.

Yorum İnşaat

İnşaat sektöründeki hızlı gelişme ve kalite standardı talebinin artması ile uluslararası yabancı sermayeli kuruluşlar pazara dahil olmuş ve ciddi bir rekabet ortamı doğmuştur. Bu dönemde sorumluluğunun farkında olan şirketler toplam kalite standardına yönelmiş ve uluslar arası kalite şartlarında faaliyet gösterme çabası içine girmiştir. Bir yandan pazar ve müşteri çeşitliliği arttırılırken bir yandan da alınmış olan işlerin en kısa sürelerde ve azami kalitede bitirilmesi bir zorunluluk haline gelmiştir.

Sektörde yaşanan bu hızlı gelişme ile artan rekabet ortamında, Yorum İnşaat A.Ş, büyüme ve değişim prensibini esas alarak, ihtiyat ve istikrar önlemlerini hiçbir zaman elden bırakmayarak, ülkemizin en saygın kuruluşları arasında yer alan bir firma olmak amacındadır.

www.yoruminsaat.com.tr

444 8 494

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön