20 / 04 / 2024

Bayrampaşa'ya 4 katlı otopark!

Bayrampaşa'ya 4 katlı otopark!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi 16 bin metrekare alan üzerine 4 katlı otopark inşa ediyor.



İleri Belediyecilik’ çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde çok sayıda modern ve teknolojik otopark projesini başarıyla inşa eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘üstü park, altı otopark projeleriyle’ trafik sorununa köklü çözüm üretiyor. Bu projelerden biri de Bayrampaşa’nın merkezindeki Atatürk Parkı’nda hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, 16 bin metrekare alana inşa edilen ve inşaatı büyük oranda tamamlanan 4 katlı otopark, 500 araç kapasiteyle Bayrampaşa’nın en büyük ve en modern otoparkları arasında bulunuyor. Otoparkta engelli vatandaşların araçları ve tekerlekli sandalyeleri için de özel park yeri ayrıldı. Otoparkın üstü ise çok fonksiyonlu modern park olarak vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

BAŞKAN AYDINER: OTOPARK KAPASİTESİNİ 20 BİNE ÇIKARACAĞIZ

Trafik sorununu çözmede oldukça kararlı olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner konuyla ilgili olarak, “Sadece Bayrampaşa’nın değil, İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projelerimizle kalıcı çözüm üretmeye devam ediyoruz. Birden çok noktada başarıyla yürüttüğümüz otopark yapım çalışmalarımızla Bayrampaşa’daki otopark kapasitesini 20 bine çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön