24 / 04 / 2024

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.



Beckham çifti, kent dışındaki Cotswolds'da bulunan kır evlerinin çevresi için yoğun bir mesai harcıyor. Çift, eski bir ahır olan ve renove edilerek lüks bir eve dönüştürülen mülkün geniş bahçesine bir gölet yaptırma kararı almıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; çift yapay gölün üzerine bir de geniş ada yaptırma kararı aldı. Bu yapay göletin inşasını istemeyen komşularıyla Beckham çiftinin başı derde girmişti. Komşularıyla mahkemelik olan çift yapılacak olan bu gölete başka plan da dahil etti.

BİR YAPAY GÖL BİR DE ADA  

Beckham çiftinin kır evlerinen bahçesine yapılacak göletin 102 metre genişliğinde ve 55.5 metre boyunda olması planlanıyor. Bunun üzerinde de 17'ye 8 metre boyutunda bir yapay ada da inşa edilecek. Çift bir süredir inşa ettirmek istedikleri bu yapay göl nedeniyle komşularıyla anlaşmazlık yaşadı. Yapay göl inşasına sıcak bakmayan komşularıyla bir tür savaşa girişen çift, sonunda izni aldı ve çalışmalara başladı. 

HUMMALI ÇALIŞMA 

Beckham çiftinin Cotswolds'daki kır evlerinin bahçesinde bir süredir iş makineleri hummalı bir çalışma içine girdi. Bu bölgedeki kuşların yuvalanmaları için inşaatın Şubat 2021'de bitmesi gerekiyor. 

BÖBREK ŞEKLİNDE OLACAK  

Eğer çalışmalar önümüzdeki yılın ikini ayına kadar bitirilemezse yeniden başlamak için altı ay beklenecek. Beckham çiftinin kır evlerinin bahçesine böbrek şeklinde bir yapay göl inşa ettirdiği belirtiliyor. Çift daha önce de aynı mülke 24 saat görev yapılan bir güvenlik kulübesi ise yer altı tüneli ve şarap mahzeni ekletmişti.

ABD'DE MÜLKLERİ VAR 

David ve Victoria Beckham çiftinin sadece bu mülkü değil, hem İngiltere'de hem de ABD'de milyonlarca sterlin değerinde mülkü bulunuyor. Dört çocuklu ailenin "merkez üssü" Londra'da.

RENOVASYONA DA SERVET HARCADILAR  

Çiftin bahçesine yapay göl inşa ettirdiği Cotswold'daki kır evi, satın alınmadan önce ahırdan bozma bir mülktü. Çift, burada yoğun bir renovasyon çalışması yaparak  mülkü 9 odalı bir kır evine dönüştürdü.

GEÇMİŞ İLE BUGÜN İÇ İÇE 

Eski ile yeninin ustaca birleşimini sergiliyen evde, tarihsellikle birlikte modern dokunuşlar katılmış.Kır evinin iç kısmında büyük bir şömine ve tuğla duvarlar yer alıyor.Geniş camlı kapı ise önündeki geniş bahçeye açılıyor.

BAHÇEDE SAUNA VAR 

 Kır evinin çarpıcı özelliklerinden biri de bahçesinde inşa edilen Estonya saunası. Bunun hemen önünde de bir küçük havuz yer alıyor. 

'MERKEZ ÜSSÜ' LONDRA 

Beckham ailesinin saraya benzetilen evlerinden biri Londra'da Holland Park adlı bölgede bulunuyor. 31 milyon sterlin değerindeki bu ev, çiftin ana üssü. Günlük hayatlarının büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

8 MİLYON STERLİNE YENİLETTİLER 

Çift, 2016 yılında satın aldıkları bu evi yenilemek için kasalarından tam 8 milyon sterlini harcama yaptı.

BÜYÜK OĞLU İÇİN AYRI BÖLÜM 

Kendine özel spor salonundan geniş bir mahzene, her tür olanak bulunuyor.Beckham çiftinin en büyük çocuğu Brooklyn de artık 21 yaşını geçmiş olmasına rağmen ailesiyle birlikte yaşıyor. Fakat onun özel hayatı da unutulmamış. Brooklyn için evin ayrı bir bölümü bulunuyor. Genç Beckham bu sayede hayatını ailesinden ayrılmadan ama aynı zamanda özgürce sürdürüyor.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!


Geri Dön