20 / 04 / 2024

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bekçi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği alımlar başladı. KPSS şartsız 81 ilde yapılacak olan bekçi alımlarına yoğun ilgi gösteriliyor. Peki, Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? İşte tüm detaylar..



Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi işbirliğince yapılacak olan bekçilik alımları başladı. Bu kapsamda 81 ilde 3.250 bekçi alımı gerçekleştirilecek. Bekçi olmak isteyen adaylar, 28 Nisan – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 

Türkiye genelinde 3 bin 250 bekçi alımı yapacak olan Emniyet Genel Müdürlüğü, bekçi adaylarında aranın başvuru şartlarını da açıkladı. Ön sağlık taramasını başarıyla tamamlayan adaylar, Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı, Fiziki Yeterlilik Sınavı ve Sözlü Sınav aşamalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Bekçilik başvurusu nasıl yapılır? Bekçilik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

Bu aşamaların akabinde ise nihai liste belli olmuş olacak. Peki, bekçi olmak için aranan şartlar nedir? Bekçi başvuru ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler... 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön