25 / 04 / 2024

Bekir Bülbül: Kırıkkale'de modern daireler göz dolduruyor!

Bekir Bülbül: Kırıkkale'de modern daireler göz dolduruyor!

Bülbüller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bülbül, Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de inşaat sektörü çok hareketli olduğunu belirterek çok çalışıp, çok kaliteli ve modem binalar inşa edip az kazanma düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi.





Bülbüller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bülbül, Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de inşaat sektörünün çok hareketli olduğunu belirterek, "Ama biz bu pastadan pay kapmak ya da 3-5 bina yapıp kazanırsak kazanırız, kazanmazsak sektör değiştiririz zihniyetinde asla değiliz.  Bizim önceliğimiz bu değil. Herkesin mutlaka ülkesine ve memleketine bir şekilde katkı sağlama amacı vardır. Bizim ilkemiz de ülkemize ve memleketimize en güzel ve mimari yapıları kazandırmak olacaktır" diye konuştu. 


YAPI DENETİMDEN GEÇİYOR

Firmalarının kuruluş yıl dönümünün 1985 olduğunu çok sağlam bir geçmişe sahip olduklarını ifade eden Bülbül, "Bu işi yıllardır yapıyoruz. Şu an hali hazırda devam eden modern bir inşaatlarımız var. 


Tüm yapılarımız yapı denetim firması gözetiminde yapılıyor. Bizim amacımız vergimizi Kırıkkale'ye ödemek. Kırıkkale'de istihdam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim tek isteğimiz memleketin kazanmasıdır" dedi. 


İl  Gazetesi




Geri Dön