26 / 04 / 2024

Bekir Cesur, Taha Aktülün ve Necati Aktülünden yeni şirket!

Bekir Cesur, Taha Aktülün ve Necati Aktülünden yeni şirket!

Kentyap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bekir Cesur, Başkan Yardımcısı olarak Taha Aktülün ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Necati Aktülün görev yapacak



Kentyap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Uluhan Grupun kurucularından olan Bekir Cesur, Taha Aktülün ve Necati Aktülün tarafından Esenyurtta hayata geçirilen yeni bir şirket.

Firmanın iş konusu; her türlü gayrimenkulleri kendi adına veya müşterileri adına satın almak, satmak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

10 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre:

1-Bekir Cesur 6 milyon 500 bin TL.

2-Hanife Aktülün 3 milyon 200 bin TL.

3-Taha Aktülün 100 bin TL.

4-Necati Aktülün 100 bin TL.

5-Ragıp Uludere 100 bin TL.

Kentyap İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bekir Cesur, Başkan Yardımcısı olarak Taha Aktülün ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Necati Aktülün görev yapacak.

Adres: Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi-Esenyurt

Uluhan Grup:

Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle kent merkezlerinde özel yaşam alanları kuran Uluhan Grup'un arkasında, Türkiye genelinde büyük projelere imza atan sektörün duayenlerinden Süleyman Demirhan, Pehlivan Lokantaları'nın sahibi Bekir Cesur ve Necati Aktülün ile Taha Aktülün bulunuyor. 

Birçok şehirde alışveriş merkezi, cami, fabrika, eğitim öğretim kurumu gibi yapılar inşa eden, TOKİ'nin 700 konutluk projelerini hayata geçiren Süleyman Demirhan ile Bekir Cesur, Necati Aktülün ve Taha Aktülün'un ortaklığıyla kurulan Uluhan Grup, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek, uygun ve ekonomik şartlarla ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla iddialı projeleri hayata geçiriyor.   
 
Gerçekleştirdikleri projelerin tam anlamıyla kentsel dönüşüm projeleri olduğunu belirten Uluhan Grup yetkilileri, yaşanabilir, modern konut projelerini önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kesimlere ulaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çiziyorlar.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön