26 / 04 / 2024

Beko Buhar Kazanlı Ütüler ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Beko Buhar Kazanlı Ütüler ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Ütünün en sevilmeyen ve gözünüzde büyüyen ev işi olduğu günler Beko Buhar Kazanlı Ütüler sayesinde artık eskide kalıyor. Peki zorlu kırışıklıklara karşı en büyük yardımcınız olacak Beko Buhar Kazanlı Ütüler, kaç liraya satılıyor?  



Tek seferde çok miktarda ve hızlı şeklide ütü yapmayı sağlayan Beko Buhar Kazanlı Ütüler evdeki en büyük yardımcınız olacak. Buhar kazanlı ütüler, standart buharlı ütülere göre daha yüksek bir buhar gücüne sahip. Bu ütülerde su kazanın içine eklenir. Su kapasitesi normal ütülerden daha yüksek seviyede olan ve uzun süre ütü yapmaya imkan sağlayan yüksek performanslı buhar kazanlı ütülerle tek seferde çok sayıda giysi ve tekstil ürünü ütülenebiliyor. Buhar kazanlı ütüler özellikle kalabalık aileler ve çok sayıda ütülenecek kıyafeti olanlar için ideal.

 Beko Buhar Kazanlı Ütüler ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Beko Buhar Kazanlı Ütüler, motor gücü ve buhar çıkış gücüyle ütü yapmayı kolaylaştırıp zevkli hale getiriyor. Kaliteli taban yapıları ise yanma, yapışma gibi olumsuz durumları önler ve ütünün kumaş üzerinde daha rahat hareket etmesini sağlar. Beko'nun buhar kazanlı ütüleri arasında üstün özellikleriyle bir adım öne çıkan model ise; ActiPress MasterPro BKU 8130 Buhar Kazanlı Ütü. ActiPress MasterPro, bakterilerin %99,9’unu ortadan kaldırarak hijyen sağlar. Kireç temizleme özelliği sayesinde performansını ilk günkü gibi korur.

Beko'nun buhar kazanlı ütü modelleri ve fiyatları şöyle:


Geri Dön