26 / 04 / 2024

Beko buzdolapları ne kadar? Beko 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Beko buzdolapları ne kadar? Beko 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Avrupa pazarından buzdolabı, çamaşır makinası, fırın, bulaşık makinası, kurutucu ve derin dondurucu kategorilerinde lider olan Beko, buzdolaplarından Ekim fiyatlarını belirledi. Beko buzdolabı Ekim 2022 fiyat listesini sizin için derledik.



Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, Beko'nun, Avrupa Birliği üyesi 27 ülkede buzdolabı, fırın, bulaşık makinası, kurutucu, çamaşır makinası ve derin dondurucu kategorilerinin hepsinde pazarın lideri olduğunu dile getirdi.

Bulgurlu, şunları da söyledi: "Pazar daralıyor ama Beko Avrupa'da büyümeye devam ediyor. Arçelik konsolide cirosunun 2022 yılında 2021 yılına kıyasla Türk Lirası bazında yüzde 98 büyüyeceğini, gelirlerin ise yüzde 23'ünün Türkiye'den, yüzde 77'sinin uluslararası satışlardan geleceğini tahmin ediyoruz. Euro bazında ise 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17.4 oranında büyüme öngörüyoruz. Çok heyecanlıyız ve çok hızlı büyüyoruz."

Öte yandan geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle tüketicilerin hayatını oldukça kolaylaştıran Beko, yeni nesil no frost soğutma teknolojisi Aeroflow ile tazeliği tüm buzdolabına yayarak yiyeceklerin yüzde 30'a kadar daha taze kalmasına olanak tanıyor.

Beko'dan yapılan açıklamaya göre, Beko, iyi ve sağlıklı bir yaşam vizyonu doğrultusunda geliştirdiği yeni Aeroflow soğutma teknolojisi ile tazeliği tüm alana yayarak hem gıdaları hem de tüketicinin cebini koruyor.


Geri Dön