18 / 04 / 2024

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi 20 bin 319 TL! En ucuza nereden alınır? 18 Mart  2023 fiyat listesi  

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi 20 bin 319 TL! En ucuza nereden alınır? 18 Mart  2023 fiyat listesi  

Çeyiz düzecek çiftler, Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza azncinar.com internet sitesinde satılıyor. Peki Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor?



Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi 20 bin 319 TL! En ucuza nereden alınır? 18 Mart  2023 fiyat listesi  
Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogramlık yıkama kapasitesi, 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlar. Cihaz aynı anda hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesi olarak kullanım için idealdir.

Uzaktan komut sistemine sahip olan kurutmalı çamaşır makinesinin deterjan bölmesini doldurduktan sonra gecikmeli çalıştırma komutu vererek Wi-Fi üzerinden makinenize bağlanabilir ve akıllı teknolojisi sayesinde nerde olursanız olun makinenizi kontrol edebilir, olumsuz durumlarda haberdar olabilirsiniz.

Kurutma özellikli çamaşır makinesi, çamaşırları yıkama işleminin ardından kurutma işlemi yaparak çamaşır asma ihtiyacını ortadan kaldırır ve  çamaşırları nemden arındırarak kullanıma hazır hale getirir. Beko BK 851 YK Bebek programı sayesinde yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları ile yoğun yıkama gerçekleşir böylece çamaşırlarınızda en üst seviyede temizlik meydana gelmiş olur.

Çamaşırlarınız bu program ile alerjen etkilerden arındırılarak güvenli bir kullanım ortamı oluşur. 
Kurutmalı çamaşır makinesinin sahip olduğu  hızlı yıkama fonksiyonu ile çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini %50’ye kadar azaltabilirsiniz. Böylece vaktinizden ödün vermez rahat hareket edebilirsiniz.

Yıka Giy Programına sahip olan kurutmalı çamaşır makinesi acil ihtiyacınız olan kıyafetlerinizi 2 saat içerisinde yeniden giyilebilir hale getirirerek etkili temizlik performansı ortaya koyar. Beko kurutmalı çamaşır makinesi yüksek derecede sıkma hızı gerçekleştirir.Sessiz motor özelliği ile gürültüsüz yıkama ve kurutma işlevini bir arada yürütür.Böylece zayıf ses yalıtımına sahip daireler için oldukça uygun tasarıma sahiptir.

Peki Beko kurutmali çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? Beko kurutmalı çamaşır makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön