28 / 03 / 2024

Beko Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Beko Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü'ne kısa bir zaman kala henüz hediyesini almamış olanlar hediye araştırmalarına devam ediyorlar. Son zamanların gözde ürünlerinden biri olan robot süpürgeler güzel bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Beko Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi..



Anneler Günü için indirimli fiyatlar ve kampanyalar başladı. Son zamanların en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler annelere verilecek en güzel hediye seçenekleri arasında bulunuyor. Bu kapsamda Beko Robot Süpürgeler dikkat çekiyor. 

Beko Robot Süpürgelerde yer alan 360° lazer sensör haritalama teknoloji sayesinde evinizin haritasını hafızasına en doğru şekilde kaydediyor ve sonraki temizlikler için hafızasında tutuyor. Beko Robot Süpürge evinizin her zaman temiz kalmasını sağlarken, değerli zamanınızı ve enerjinizi daha keyifli şeyler için kullanmanız için size konforlu bir hayat sunuyor. 

Beko Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Beko Robot Süpürge mobil uygulaması üzerinden kişiselleştirme yaparak oda seçimi, gün ve saat ayarlamasını uzaktan kolayca yönetebiliyorsunuz. 

Tüm sert zemin yüzeyleri kusursuz şekilde süpürdükten sonra microfiber bez ile yerleri silerek kusursuz temizlik yapmanızı sağlıyor. Yer silme (Mop) özelliği sayesinde günlük hayatınızda temizlik bir uğraş olmaktan çıkıyor. 


Geri Dön