28 / 03 / 2024

Honda City'nin Eylül fiyatları belli oldu! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Honda City'nin Eylül fiyatları belli oldu! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tasarımı ve performansıyla pek çok kişinin hayalindeki araç olan Honda City'nin Eylül fiyat listesi açıklandı. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...



Tasarımı ve performansıyla pek çok kişinin hayalindeki araç olan Honda City'nin Eylül fiyat listesi açıklandı. Honda City, silindirli 1.5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli motoruyla sürücülerden tam not aldı. Bu özellik aynı zamanda PGM-FI sistemi veya programlı yakıt enjeksiyon sistemi ile Honda City'de de dikkat çekiyor. 

Dinamik tasarımı ve geniş iç mekanıyla büyüleyici Honda City, alüminyum alaşımı, iki tonlu elmas kesimi ve sportif 16 inç jantları sayesinde Honda'nın en parlak yıldızı olarak kendini kanıtladı. 

Dinamik tasarımı ve geniş iç mekanıyla çekici Honda City, alüminyum alaşımları, iki tonlu elmas kaplaması ve sportif 16 inç jantları sayesinde Honda'nın en parlak yıldızı haline geldi. Honda City'nin L şeklindeki full LED farları, görünümüne benzersiz bir dokunuş katıyor. Honda City oldukça sportif üç boyutlu bir yapıya ve  arka aydınlatmaya sahip.

Honda City'de son dakika! Bu fiyata hemen alın, bir dahaki ay çok geç olabilir! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Eşsiz dinamizmi ile her yaşam tarzına uyum sağlayan  Honda City, LED sis farları sayesinde en yoğun siste bile net görüş sağlama yeteneği sunar ve uzun mesafelerde size derin bir güvenlik hissi verir. 

Honda City, geniş ön camı sayesinde sürücünün panoramik bir görüntüsünü sunarken, i-VTEC motor ve  CVT şanzıman eşsiz performans ve yakıt ekonomisi sağlıyor.Honda City'nin yakıt deposu sadece 40 litredir.

Honda City, ayrıca arka görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 8 inç renkli dokunmatik bilgi-eğlence ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto ile birlikte geliyor.

Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön