29 / 03 / 2024

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.



İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otopark’ının üç yıllığına kiralanması ile ilgili Encümen’de yapılan ikinci ihalede, ihaleyi alan Ömer Yavuz, dün itibariyle 3 yıllık peşin kira parasını yatırarak sözleşmeyi imzaladı. 5 milyon 691 bin lira olan 3 yıllık ihale bedelini İzmit belediyesinin hesabına yatıran Yavuz, 3 yıl boyunca Belsa Otopark’ını işletecek. 860 araçlık otoparkı işleten Öztorunlar ve Ömer Yavuz arasında 6 Aralık’a kadar devir tesliminde yapılması bekleniyor.


SÖZLEŞME İMZALANDI

İzmit Belediyesi Encümeninde 21 Eylül’de yapılan ilk ihalede açık artırmada 5 milyon 724 bin liraya yükseltilen 3 yıllık kira bedelini yatırmaması nedeniyle ihale iptal edildi ve 4 Kasım’da yenilendi. Yapılan yeni ihaleye tek başına giren Aypark İşletme Yönetim Sanayi ve Ticaret’in sahibi Ömer Yavuz, 5 milyon 691 bin 600 lira teklifi vererek ihaleyi aldı. İhalenin ardından yasal 15 günlük süreci ve sözleşme sürecini kullanan Yavuz, dün sabah itibariyle parayı İzmit Belediyesine yatırdı. Paranın yatırılmasıyla belediye ile Ömer Yavuz arasında sözleşme imzalandı. 3 yıl boyunca Belsa Otopark’ını işletecek olan Ömer Yavuz, şu anda otoparkı işleten Öztorunlar şirketi ile en geç 6 Aralık’a kadar devir teslim işlemlerini tamamlaması gerekiyor.


Demokrat Kocaeli 




Geri Dön