20 / 04 / 2024

Bema İnşaat Avcılar teslim tarihi!

Bema İnşaat Avcılar teslim tarihi!

Firma: BeMa İnşaat

Proje: Avcılar projesi

Bema İnşaat Avcılar teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Bema İnşaat Avcılar Evleri projesinde 1+1'den 5+1 dubleks dairelere kadar seçenekler bulunuyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'da 1.500 konut inşa edecek olan Bema İnşaat, yeni projesinin çalışmalarına devam ediyor.  BeMa İnşaat  Avcılar teslim tarihi öncesinde proje detayları hakkında bilgi verelim.


Bema İnşaat  Avcılar projesi  yaklaşık 90 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Bema İnşaat Avcılar satışları Mart - Nisan 2014 tarihlerinde başlıyor. Bema İnşaat Avcılar Evleri projesinde konut, ofis ve ticari alanlar bulunuyor.


Bema İnşaat Avcılar Evleri'nin inşa edileceği arsayı Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık ihalesinde 523 milyon lira en yüksek teklifle satın almıştı. Bema İnşaat Avcılar projesinin arsası Ispartakule'nin güneyinde kalıyor.



Bema İnşaat Avcılar teslim tarihi!


Bema İnşaat Avcılar teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Bema İnşaat Avcılar Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor.


Bema İnşaat Avcılar projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri çoğunlukta olacak. Bema İnşaat Avcılar Evleri'nde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar da yer alıyor.



Bema İnşaat Avcılar iletişim

Tel : 0212 294 07 45

Web: http://bemainsaat.com/ 


projeye sor



Geri Dön