29 / 03 / 2024

BeMa İnşaat Avcılar satılık!

BeMa İnşaat Avcılar satılık!

Firma: BeMa İnşaat

Proje: Avcılar projesi

BeMa İnşaat Avcılar satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor



BeMa İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Avcılar projesi, konutlar ofisler ve ticari alanlardan meydana gelecek.  BeMa İnşaat  Avcılar satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


BeMa İnşaat  Avcılar projesi  için arsayı Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık ihalesinde 523 milyon liraya almıştı. 90 dönüm alan üzerinde yükselecek projede yüzde 10'luk kısım ticari alanlardan meydana gelecek. 


BeMa İnşaat Avcılar Evleri dahilinde 1500 konut yer alacak. BeMa İnşaat Avcılar projesine 2014 senesinin İlkbahar aylarında başlanacak. 


BeMa İnşaat Avcılar satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. 


BeMa İnşaat Avcılar satılık konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Projedeki ofisler cadde tarafına bakacak. 


BeMa İnşaat Avcılar Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı inşaat başlangıcı sonrasında 24 aylık süreçten sonra olarak belirlendi. 


BeMa İnşaat Avcılar Evleri  kapsamında oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center,spor alanları, dinlenme alanları, buhar odası, yürüyüş yolları ve sauna yer alıyor. 



BeMa İnşaat Avcılar Evleri iletişim

Tel : 0212 294 07 45

Web: http://bemainsaat.com


projeye sor



Geri Dön