28 / 03 / 2024

BeMa İnşaat Avcılar satılık daire

BeMa İnşaat Avcılar satılık daire

BeMa İnşaat Avcılar satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Avcılar Tahtakale'ye dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü Avcılar Tahtakale’de başlatacağız. İlk etapta başlatacağımız 50 bin konutluk aynı anda kentsel dönüşüm projesi içerisinde Tahtakale projemiz de olacak. Tahtakale’mize ilişkin rezerv alanda konut üreteceğiz" dedi.

Avcılar İnşaat'tan 14 Şubat'a özel 0,79 faiz ve 120 ay vade!

Avcılar İnşaat Sevgililer Günü'ne özel olarak yeni bir kampanyaya başladı. İşte Avcılar İnşaat 14 Şubat kampanyası detayları...

BeMa İnşaat Avcılar satılık daire Haberi

BeMa İnşaat Avcılar satılık daire

BeMa İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Avcılar projesi, konutlar ofisler ve ticari alanlardan meydana gelecek. BeMa İnşaat Avcılar satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


BeMa İnşaat Avcılar projesi için arsayı Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık ihalesinde 523 milyon liraya almıştı. 90 dönüm alan üzerinde yükselecek projede yüzde 10'luk kısım ticari alanlardan meydana gelecek. 


BeMa İnşaat Avcılar Evleri dahilinde 1500 konut yer alacak. BeMa İnşaat Avcılar projesine 2014 senesinin İlkbahar aylarında başlanacak. 


BeMa İnşaat Avcılar satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. 


BeMa İnşaat Avcılar satılık konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Projedeki ofisler cadde tarafına bakacak. 


BeMa İnşaat Avcılar Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı inşaat...