19 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Zam geldi mi? Opet, Total, BP, PO 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Zam geldi mi? Opet, Total, BP, PO 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminden düşmüyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL'den satılıyor? Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, Total, BP, Shell ve Petrol Ofisi 1 Ekim 2022 fiyat listesi...



Son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminden düşmüyor. Geçen haftalarda Brent petrol fiyatının 90 doların altına düşmesiyle beraber, akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşmuştu. 

Motorin ve benzin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından merak ediliyor ve indirim haberi dört gözle bekleniyor. Brent petrol fiyatları son günlerde 9 ayın en düşük seviyesine gerilerken; motorin ve benzinde fiyatların düşmesi bekleniyordu.

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Zam geldi mi? Opet, Total, BP, PO 1 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz artışlarının küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle 4. haftayı da düşüşle kapatmaya hazırlanırken; ABD ham petrolü Ocak'tan beri ilk kez 80 doların altına düştü. 

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşle beraber akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı gündeme gelmişti. Ancak sürücülerin yüzünü güldüren bu haberin doğru olmadığı belirtilirken, tam tersine motorin ve benzine zam geleceği iddia edildi. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Zam geldi mi? Opet, Total, BP, PO 1 Ekim 2022 fiyat listesi...

Akaryakıtta en son indirim haberi motorinde gelmişti. Motorinin litresine 20 Eylül'den itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 76 kuruş indirim yapılmıştı. 

Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL'den satılıyor? Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne? İşte Opet, Total, BP, Shell ve Petrol Ofisi 1 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön