16 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell ve BP 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell ve BP 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü  benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim müjdesi beklerken, gelen zamların ardından fiyatları 30 TL'ye yaklaştı. Peki son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? İşte Opet, PO, Total, Shell ve BP 13 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...



Pinar Demircan

Benzin ve motorin fiyatları bugünlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Milyonlarca sürücü son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırıyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! İndirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell ve BP 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Brent petrol varil fiyatında yaşanan hareketlilikle beraber akaryakıta peş peşe zamlar gelirken, sürücüler il il benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merak ediyor. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 122,73 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Peki son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? İşte Opet, PO, Total, Shell ve BP 13 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön