28 / 03 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatı kaç lira? İl il güncel fiyatlar ne kadar oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 24 Haziran 2022 fiyat listesi....



Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, petrol fiyatları da dalgalı seyrediyor. Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Petrolün yanı sıra döviz kurunda yaşanan oynaklıklar da akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Petrol ve dövizdeki değişiklikler sebebiyle milyonlarca sürücü sık sık güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırıyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son durum! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 24 Haziran 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen sık sık zamlar sürücüleri zor duruma düşürdü. Geçtiğimiz gün ise benzine 25 kuruşluk bir indirim yapıldı. 

Peki son dakika benzin, motorin ve LPG litre fiyatı kaç lira? İl il güncel fiyatlar ne kadar oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 24 Haziran 2022 fiyat listesi....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön