20 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi? Son dakika! Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 25 Nisan fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi? Son dakika! Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 25 Nisan fiyat listesi

Brent petroldeki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları 25 Nisan 2022'de kaç TL oldu? İşte Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 25 Nisan 2022 fiyat listesi..



Pinar Demircan

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Araç sahipleri her gün güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırıyor. '1 litre benzin kaç lira?, 1 litre motorin kaç TL?, Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi mi?' gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 

Benzin, motorin ve LPG ye indirim gelecek mi? Son dakika! Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 25 Nisan fiyat listesi

Brent pertoldeki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Petrolün varil fiyatında yaşanan yükselmeler, akaryakıt ürünlerine zam olarak yansıyor. 

PETROLÜN VARİL FİYATINDA SON DURUM NE? 

Brent petrolün fiyatı Cuma günü 106,65 dolar seviyelerinde olurken, Cumartesi günü güne 105,90 dolar seviyesinden başladı. 

Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları 25 Nisan 2022'de kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? Benzin, motorin ve LPG'ye indirim gelecek mi? İşte kalem kalem 25 Nisan 2022 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön