25 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorinin litresinin 40 TL'yi aşacağını ileri sürdü. Akın, yeni fiyatlar için Ağustos ayını işaret etti. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 22 Haziran 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Akaryakıta ardarda gelen zamların ardından fiyatlar 30 TL'yi görürken, son 7 ayda benzin yüzde 225, motorin yüzde 264 yükseldi. Geçtiğimiz sene Eylül'de 70 dolar olan petrol fiyatları 2022 Haziran ayında 120 dolar seviyelerine yükseldi ve yüzde 70'ten fazla değerlendi. Bu durum benzin, motorin ve LPG'ye üst üste zamların gelmesine neden oldu. 

Benzin, motorin ve LPG ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken, Mynet'in aktardığına göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorinin litresinin 40 TL'yi aşacağını ileri sürdü. Akın, yeni fiyatlar için Ağustos ayını işaret etti. 

Araç sahipleri her gün yeni bir zam gelmesi sebebiyle sık sık son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını araştırıyor. Son olarak 15 Haziran günü benzin fiyatlarındaki indirimden sonra  16 ve 17 Haziran tarihinde iki kez motorine zam yapıldı. 

Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 22 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön