16 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam sinyali! Opet, Shell, Total, BP, Petrol Ofisi 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam sinyali! Opet, Shell, Total, BP, Petrol Ofisi 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Brent petrolde yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorine indirim ve zam haberleri ardarda gelmişti. Peki son dakika bugün benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç lira oldu? Benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi mi? Fiyatlar ne kadar oldu? Opet, Shell, Total, BP, Petrol Ofisi 16 Eylül 2022 fiyat listesi



Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca araç sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Brent petrolde yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorine indirim ve zam haberleri ardarda gelmişti. Milyonlarca araç sahibi güncel akaryakıt fiyatlarını araştırırken petrol fiyatlarıyla ilgili gelen son tahminle beraber endişeler arttı. 

Benzin, motorin ve LPG ye yeni zam sinyali! Opet, Shell, Total, BP, Petrol Ofisi 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim yapılmasına sebep oluyor. Para stratejisti Gordon tarafından yapılan yeni tahminlerde 2023 yılında petrolün varil fiyatının 125 dolara kadar yükseleceği tahmininde bulundu. Kritik tahmin sonrası vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarındaki son durumu araştırmaya başladı. 

Peki son dakika bugün benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç lira oldu? Benzin, motorin ve LPG'ye zam geldi mi? Fiyatlar ne kadar oldu? İşte Opet, Shell, Total, BP, Petrol Ofisi 16 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön