19 / 04 / 2024

Benzin ve LPG'ye dev indirim! Bu gece yarısı pompaya yansıyor! Opet, PO, Shell, BP, Total 1 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Benzin ve LPG'ye dev indirim! Bu gece yarısı pompaya yansıyor! Opet, PO, Shell, BP, Total 1 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Motorine geçtiğimiz günlerde indirimler uygulanmıştı şimdi sıra Benzin ve LPG'ye geldi! Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatı bugün kaç lira oldu? İl il güncel fiyatlarda son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Motorine geçtiğimiz günlerde indirimler uygulanmıştı şimdi sıra Benzin ve otogaza geldi! 

Hem döviz kurları hem de uluslararası ürün fiyatları yukarı yönlü fiyat değişimleri nedeniyle son zamanlarda akaryakıta bitmek bilemeyen bir zam yağmuru geldi! Peş peşe zam gelen akaryakıta şimdi de indirim geliyor!

Benzin ve LPG ye dev indirim! Bu gece yarısı pompaya yansıyor! Opet, PO, Shell, BP, Total 1 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Sözcü'de yer alan habere göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'ye 1 lira 71 kuruş indirim uygulanacak!

Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatı bugün kaç lira oldu? İl il güncel fiyatlarda son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön