25 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Opet, PO, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Opet, PO, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatları kaç lira oldu? Akaryakıta indirim ya da zam geldi mi? İşte il il Shell, Opet, Petrol Ofisi, BP, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi



Pinar Demircan

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor.  Piyasalardaki durgunluk endişesiyle beraber, petrol fiyatları 11 Mayıs'tan bu yana ilk kez 100 doların altına gerilerken, 8 Temmuz Cuma günü itibariyle motorin fiyatlarına 2 lira 10 kuruş indirim gelmişti. 9 Temmuz tarihinde ise motorinin litresine 81 kuruş zam geldi. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Opet, PO, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi 

2022'de benzin fiyatlarına yüzde 225, motorin fiyatlarına yüzde 264 zam geldi. Petrol fiyatları da küresel resesyon beklentilerinin güçlenmesiyle talebin azalacağı tedirginlikleriyle düşüş gösterdi. Ham petrol fiyatı 11 Mayıs gününden itibaren ilk kez 100 doların altına geriledi. 

Peki bugün benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatları kaç lira oldu? Akaryakıta indirim ya da zam geldi mi? İşte il il Shell, Opet, Petrol Ofisi, BP, Total 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön