27 / 04 / 2024

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Akaryakıtlara son bir sene yüksek oranda zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın (EPGİS) verilerine göre, 2021'de akaryakıta 79 defa zam geldi. 



2021 yılı araç sahipleri zamlarla geçen bir seneydi. TR Haber'de yer alan habere göre; akaryakıt fiyatları pek çok neden dolayısıyla defalarca zamlandı. Öyle ki EPGİS verilerine göre bir senede tam 79 defa zam geldi. 

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! 1 yılda 79 zam!

Benzin fiyatı bir senede 10 TL 38 kuruş yükseldi Benzine 33, motorine 28, LPG'ye ise 18 defa yeni zam yapıldı. Zamların bir bölümü pompa fiyatına doğrudan yansırken, bir bölümü devlet tarafından karşılandı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön