25 / 04 / 2024

Benzin ve motorine indirim müjdesi! Akaryakıt alacaklar dikkat!

Benzin ve motorine indirim müjdesi! Akaryakıt alacaklar dikkat!

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik piyasaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Savaş brent petrolü etkilemeye devam ederken bu durum akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıyor. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...



Rusya Ukrayna savaşı dünya piyasalarını olumsuz yönde etkiledi. Brent petrol fiyatlarındaki sert dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarının yükselmesine neden oldu. 

SuperHaber'de yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde 130 dolar seviyesini aşan brent petrol fiyatı dün 107 dolar seviyesine kadar gerileme kaydetti. 

Benzin ve motorine indirim müjdesi! Akaryakıt alacaklar dikkat!

Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,72 artış ile birlikte 110,12 dolara kadar yükseliş gösterdi. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varil fiyatı ise 106,89 dolardan alıcı buldu. Peki, güncel benzin, motorin fiyatları nasıl?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön