19 / 04 / 2024

Benzine 1 lira 12 kuruşluk dev zam! Litre fiyatı 21 TL'yi aşıyor! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi

Benzine 1 lira 12 kuruşluk dev zam! Litre fiyatı 21 TL'yi aşıyor! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi tarafından son dakika akaryakıt fiyatların yakından takip ediliyor. Son gelen zamlarla beraber litre fiyatı 20 TL'yi geçen benzine 1 lira 12 kuruşluk bir zam daha geleceği ileri sürüldü. İşte Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi...



Pinar Demircan

Milyonlarca araç sahibi tarafından son dakika akaryakıt fiyatların yakından takip ediliyor. Akaryakıt fiyatlarındaki son güncelleme cuma günü yapıldı ve LPG'ye 98 kuruş indirim; motorine ise 32 kuruş zam gelmişti. 

Benzine 1 lira 12 kuruşluk dev zam! Litre fiyatı 21 TL yi aşıyor! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 9 Mayıs fiyat listesi 

PETROLÜN VARİLİ HIZLA YÜKSELİYOR 

Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareketine başladı. Brent petrolün varil fiyatı dün 111 dolar seviyelerindeyken, bugün sabah saatlerinde 112,92 dolar seviyesinde işlem gördü. 

Petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş, akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Bu kapsamda son gelen zamlarla beraber litre fiyatı 20 TL'yi geçen benzine bir zam daha geleceği ileri sürüldü. 

Peki benzine ne kadar zam gelecek? Benzinin litresi kaç lira olacak? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön