24 / 04 / 2024

Benzine 1,5 ay aradan sonra ilk zam

Benzine 1,5 ay aradan sonra ilk zam

Benzine 1,5 aylık aradan sonra zam geliyor. En son 14 Şubat’ta 1,09 TL zam yapılan benzinin litresine bu gece yarısından itibaren 81 kuruş zam yapılması bekleniyor.



Benzine 1,5 aylık aranın ardından ilk kez zam geliyor. Son olarak 14 Şubat’ta 1,09 TL zam yapılan benzinin litresine bu gece yarısından itibaren 81 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Benzin fiyatı son 2 ayın en yüksek seviyesine çıkacak

25 Ocak tarihinde yapılan zamla beraber benzinin litre fiyatı 21,71 TL’ye çıkarken, Şubat ayında yapılan indirimlerle birlikte 19,83 TL’ye düştü.

14 Şubat’ta ise benzine 1,09 TL’lik zam yapıldı ve litre fiyatı 20,92 TL’ye çıktı. Ay içinde 34 kuruşluk indirimle 20,58 TL’ye düşen fiyata 1,5 ay sonra bu gece ilk zam gelecek. 81 kuruş olması beklenen zamla benzinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 21,39 TL’ye çıkmış olacak.

Benzine 1,5 ay aradan sonra ilk zam

Motorinde değişim beklenmiyor

Motorinde geçtiğimiz hafta önce indirim yaşanmış ve litre fiyatı 20 TL’nin altına inmişti, ancak bu seviye kısa süreli oldu ve fiyat gelen zamla tekrar 20 TL’nin üzerine çıktı. Bugün motorinde fiyat değişimi yapılması beklenmiyor.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyen gelişmelerde son durum


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön