28 / 03 / 2024

Benzine dev zam geliyor! Cuma gününden itibaren pompada göreceğiniz rakama şaşıracaksınız

Benzine dev zam geliyor! Cuma gününden itibaren pompada göreceğiniz rakama şaşıracaksınız

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 123,43 doları gördü. Petroldeki hareketlilikle birlikte Türkiye'de doların artması gerekçesiyle akaryakıta dev bir zam daha geliyor. Cuma gününden itibaren pompaya yansıyan rakama şaşıracaksınız.



Brent petroldeki hareketlilik devam ediyor. 124,40 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 123,58 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı 0,12 azalışla 123,43 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 121,93 dolardan alıcı buldu.

Dünyada petrol fiyatları bu seviyede gezerken Türkiye'de benzine dev bir zam daha geleceği haberi geldi. 

Benzine Cuma gününden itibaren 1,50 liraya yakın zam gelecek bu zamlardan sonra benzin fiyatları 28 liraya dayanacak.

Benzin akaryakıt istasyonlarında şu anda 26,24 liradan satılıyor.

Zamdan sonra benzinin litre fiyatı 27 lira 74 kuruşa çıkacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön