16 / 04 / 2024

Son Dakika: Benzine dev zam geliyor! İşte 19 Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak fiyat listesi!

Son Dakika: Benzine dev zam geliyor! İşte 19 Mayıs 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak fiyat listesi!

Benzine bir zam daha geliyor. Dün litre başına 1,70 TL zam gelen benzine yarından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor.



Dün litre başına 1,70 TL zam gelen benzine yarından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruşluk bir zam daha bekleniyor. Artış, pompa fiyatlarına yansıyacak.

Benzin ve LPG'ye bugün zam geldi mi? Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi 18 Mayıs 2022 fiyat listesi

Döviz kurları ile petrol ve uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarına etki etmeye devam ediyor. Dün zamlanan benzine yarın bir zam daha bekleniyor. Peki benzin fiyatları ne olcak? İstanbul, Ankara, İzmir benzin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön