25 / 04 / 2024

Benzinli ve dizel otomobiller için son dakika kararı! AB onayladı, 2035'te satışlar bitecek! 

Benzinli ve dizel otomobiller için son dakika kararı! AB onayladı, 2035'te satışlar bitecek! 

Küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadele çerçevesinde, karbon emisyonlarını sıfıra indirme planı kapsamında, Avrupa Birliği (AB), 2035'e kadar kıtada içten yanmalı motorlu araçların satışına son verme planına onay verdiğini duyurdu...



Avrupa Birliği (AB), karbon emisyonlarını sıfıra düşürme planı kapsamında 2035'e kadar Avrupa'da içten yanmalı motorlu araçların satışına son verme planına onay verdi. 

Benzinli ve dizel otomobiller için son dakika kararı! AB onayladı, 2035 te satışlar bitecek!  

27 üyeli Avrupa Birliği tarafından alınan bu kadarla beraber kıtanın iklim hedeflerine, özellikle de 2050'ye kadar karbon nötrlüğüne ulaşılmasına yardımcı olmayı amaçlandığına dikkat çekildi. 

İşte Avrupa Birliği tarafından alınan benzin ve dizel araçlara ilişkin o kararın tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön