26 / 04 / 2024

Berna Erkartal: İnsanlara sunduğunuz yaşam alanları onları mutlu etmeli!

Berna Erkartal: İnsanlara sunduğunuz yaşam alanları onları mutlu etmeli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal konuşmasında insanlara sunduğunuz yaşam alanlarının onları mutlu etmeli, ifadelerinde bulundu




Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal'ın konuşması:


İstanbul'da bir projemiz var Maltepe'de. Orada Nar City'i yapmıştık, şimdi Nar Life'la devam ediyoruz. Tabii ki marka önemli bir avantaj özellikle satış ve pazarlamada firmanızın marka olması çok büyük bir avantaj ama aynı zamanda da büyük bir sorumluluk yüklüyor size. Yani ben markayım deyip de daha rahat bir satış taktiği uygulayamıyorsunuz. Hatta markanızı her daim daha yukarıya taşımak ve daha detaylı olarak daha incelikli müşterilerinizi memnun etmeniz gerekiyor. Çünkü beklentilerde bir o derecede artıyor. 


Satış tarafında da ve satış sonrasında da her daim müşterinizi daha fazla memnun etmeniz gerekiyor. Çünkü beklentilerde o derecede yüksek oluyor. O yüzden daha ihtiyatlı her zaman satış ve pazarlamanın doğru stratejilerle geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 


Başıbüyük bayağı gelişti. Özellikle biz oraya 2006'da başlamıştık. 2006'da tabii ki geldiğimiz nokta ile şu anki nokta arasında ciddi bir farklılık var bölgede. Bir kere o bölgeye ilk biz girmiştik. Orada bir marka olmamızın çok büyük bir avantajı olmuştu. Fakat tabii ki marka olmanızın dışında özellikle bölgenin fizibilite çalışmasında yol çalışması bize çok büyük bir artı getirdi. Çünkü yani yatırım amaçlı da baksanız oturmak amaçlı da baksanız öncelikli olarak insanlara sunduğunuz yaşam alanlarının her daim onları mutlu etmesi gerekiyor ki yatırım amaçlı da orası gelişsin. O yüzden biz yaptığımız bütün projelerde özellikle yaşam alanları açısından insanları memnun etmesi hem yol hem inşaat kalitesi hem yaşayanlar hem yönetim hem satış sonrası bütün olarak bakmak gerekiyor. Bütün olarak baktığınız zaman hem bölge gelişiyor yapmış olduğunuz proje gelişiyor hem yatırım amaçlı değerini koruyor hem de yaşayanlar açısından mutlu bir proje yapmış oluyorsunuz. Bu da iyi bir referans oluyor her zaman size.


Berna Erkartal: İnsanlara sunduğunuz yaşam alanları onları mutlu etmeli!


Geri Dön