16 / 04 / 2024

Berna Erkartal

Berna Erkartal

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal konuşmasında insanlara sunduğunuz yaşam alanlarının onları mutlu etmeli, ifadelerinde bulundu

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Kira krizi satılık konut sayısını artırdı!

Kon Yapı CEO’su Berna Mun yaptığı açıklamada kiralık konutların karaborsaya düştüğünü kaydederek, kiracı ile uğraşmak ev sahiplerinin evlerini satmayı tercih ettiğini belirtti.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berna Rodoplu tarafından kuruldu.

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Berna Erkartal Haberi

Berna Erkartal


Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal'ın konuşması:


İstanbul'da bir projemiz var Maltepe'de. Orada Nar City'i yapmıştık, şimdi Nar Life'la devam ediyoruz. Tabii ki marka önemli bir avantaj özellikle satış ve pazarlamada firmanızın marka olması çok büyük bir avantaj ama aynı zamanda da büyük bir sorumluluk yüklüyor size. Yani ben markayım deyip de daha rahat bir satış taktiği uygulayamıyorsunuz. Hatta markanızı her daim daha yukarıya taşımak ve daha detaylı olarak daha incelikli müşterilerinizi memnun etmeniz gerekiyor. Çünkü beklentilerde bir o derecede artıyor. 


Satış tarafında da ve satış sonrasında da her daim müşterinizi daha fazla memnun etmeniz gerekiyor. Çünkü beklentilerde o derecede yüksek oluyor. O yüzden daha ihtiyatlı her zaman satış ve pazarlamanın doğru stratejilerle geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 


Başıbüyük bayağı gelişti. Özellikle...