24 / 04 / 2024

Besa Kule yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday!

Besa Kule yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday!

Başkent Ankara'da iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden olan Çukurambar'ın girişine inşa edilen Besa Kule projesi, 25 mağazasıyla Çukurambar'ın yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday...




Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde bulunan konumuyla  Ankara  iş dünyasının yeni adresi Besa Kule'di yüksek konforlu ofisler ve mağazalarla yaşamı kolaylaştıracak ayrıntılara yer verildi. Besa Kule'nin iş dünyası ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu bölgelerden Çukurambar'a yeni bir soluk getireceğini kaydeden Besa İnşaat A.Ş. 

Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, projede yer alacak mağazaların da bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak yapıda olacağım belirtti. Bezci, iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgede mesai saati bitiminden sonra sosyal hayatın canlandığını ve Besa Kule'nin nitelikli yapısı ile bu bölgeye ayrı bir değer katacağını kaydetti. Bezci, bölgede yaşayanların ihtiyaçlarını rahat ve konforlu karşılamakta zorlandığını belirterek şunları söyledi: "Besa Kule projesi kapsamında yer alan nitelikli ve konforlu mağazalar bölgenin ihtiyacını karşılayacak. Besa Kule, adres olacak lokasyonu, titiz ayrıntılara yer verilen mimarisi ve bölgedeki mağaza ihtiyacını karşılayacak yapısıyla adeta bu lokasyonunun amiral gemisi olacak. Ayrıca Besa Kule, ziyaretçilerine otopark sorunu olmadan alışveriş imkanı sunmasıyla da Çukurambar'ın vazgeçilmezlerinden olmaya aday." Bezci, Besa Kule'nin ulaşım konusunda da avantajına işaret ederek, kısa süre içerisinde faaliyete girecek olan Kızılay-Ümitköy metrosunun iki durağı arasında yer alması nedeniyle tüm Ankaralılar için kolay bir ulaşım noktası olacağını belirtti. 

7 bin 590 metrekarelik arsada yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan Besa Kule, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule'de 25 mağaza yer alıyor. Her katta bulunan teraslan ve B Bloktaki iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine son veriyor. 24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule, Ankara siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazmıyor. 


Yeni Nesil


Geri Dön