29 / 03 / 2024

Besa Kule projesi

Besa Kule projesi

Besa Grup tarafından inşa edilen Besa Kule projesi 7 bin 590 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla kolaylık sağlıyor.

Efe Bezci: Besa Kule tabela değeri ile de fark yaratıyor!

Başkent Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor.

Efe Bezci: Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor!

Başkent, üzerine yapışan "memur kenti" algısından sıyrılırken, bu konudaki en büyük katkıyı gelişen iş dünyası veriyor. Efe Bezci 'Ankara’da iş dünyası büyüyor, siluet değişiyor' dedi.

Efe Bezci: Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Kapalı ortamlar çalışanlarda strese neden oluyor. Bu durumun önüne geçmek için farklı sektörleri biraraya getirdiğimiz Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık" dedi

Efe Bezci: Besa Kule çalışanları stresten kurtulacak!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi, stressiz çalışmanın formülünü buldu.

Besa Kule iş dünyasını biraraya getiriyor!

Projeyi hayata geçiren Besa İnşaat AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşaatı devam eden Besa Kule'nin bölgeye olduğu kadar iş dünyasına da ayrıcalık getireceğini kaydetti

Besa Kule yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday!

Başkent Ankara'da iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden olan Çukurambar'ın girişine inşa edilen Besa Kule projesi, 25 mağazasıyla Çukurambar'ın yeni alışveriş ve buluşma noktası olmaya aday...

Besa Kule, Çukurambar’ın buluşma merkezi olacak!

Ankara iş dünyasının gözde buluşma merkezi Çukurambar girişine inşa edilen Besa Kule, projenin kapsamında bulunan mağazalarla da bölgenin değerini arttıracak. Besa Kule, Çukurambar’ın buluşma merkezi olacak...

Efe Bezci: Ankaralının adresi Besa Kule oldu!

Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çeviriyor. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

Teras Kule Evleri Kartal projesi!

Teras Kule Evleri Kartal projesi için ön talepler toplanıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan Teras Kule projesi Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa edilecek...

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Dap Yapı, Kartal'da yapacağı Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. E-5 üzerinde yer alan Dap Teras Kule projesinin yakında satışa sunulması bekleniyor...

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Adam Kule projesi teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı tarafından hayata geçirdiği Adam Kule projesi 27 katlı tek kulede 254 bağımsız birimden oluşuyor.Home ofis, ofis ve rezidanslardan oluşan karma konseptli projenin ilk 8 katında ofis ve home ofisler yer alıyor.

Adam Kule DAP ulaşım!

Dap yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Adam Kule DAP ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

DAP Adam Kule iletişim!

Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. DAP Adam Kule iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 444 93 27 numara ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa edilen Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Besa Kule projesi Haberi

Besa Kule projesi

 Besa Grup tarafından Ankara-Eskişehir yolu üzerinde inşa edilen Besa Kule projesi 7 bin 590 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla kolay ulaşım iddiası taşıyor. 


Projenin toplamında 104 ofis ve 25 mağaza yer alıyor. Teslim tarihi ise Haziran 2015 olarak...