18 / 04 / 2024

Efe Bezci: Ankaralının adresi Besa Kule oldu!

Efe Bezci: Ankaralının adresi Besa Kule oldu!

Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çeviriyor. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı...



Yatırımcı, az masraf isteyen ofislereyönelirken Ankara’da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi piyasalarda dalgalanmanın artık son bulacağını tahmin eden yatırımcılar, Merkez Bankası'nın da dövizin ateşini düşürme yolundaki girişimleri ile bundan sonra fiyat hareketliliğinin TL lehine döneceğini tahmin ediyor.

Son 3 ay içinde dövizin yüzde 12 oranında artış göstermesi yatırımcının yönünü de gayrimenkule çevirdi. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropollerde yatırım için en gözde araç olarak değer kazanan ofislerin fiyatında henüz artış olmamasını fırsat bilen yatırımcılar, kısa sürede yüksek getiri sağlayacak ofis yatırımlarına yöneldiler.

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor.

Projeyi hayata geçiren Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ziyaretçi sayısının ve satış oranlarının  arttığını bildirdi. 

Sektörün önde gelen firmalarından biri olarak şu an en doğru yatırımın gayrimenkul olduğunu anımsatan Bezci, "Akıllı yatırımcı geleceği öngörendir. Şu an kur yüksekken pozisyonunu 3 ay önceki fiyattan satılan ancak gelecekte prim yapması kaçınılmaz yatırıma kaydıran kuşkusuz çok daha kazançlı çıkacak" dedi.

Efe Bezci, özel lokasyonu nedeniyle Ankaralılar'ın "yeni adres"i olacak Besa Kule'yi Haziran 2015’'te teslim etmeyi planladıklarını  ve müşterilerin ilgisinden son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.



Geri Dön