25 / 04 / 2024

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Ankaralıların adresi Besa Kule oldu!

Yönünü gayrimenkule çeviren yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara 'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu.




Dövizin son 3 ayda TL karşısında yaklaşık yüzde 12 değer kazanması, kurdaki artışın son bulmasını bekleyen yatırımcının yönünü gayrimenkule çevirdi. Yatırımcı az masraf isteyen ofislere yönelirken, Ankara'da ayrıcalıklı iş hayatının yeni adresi olan Besa Kule ise son haftalarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi piyasalarda dalgalanmanın artık son bulacağını tahmin eden yatırımcılar, Merkez Bankası'nm da dövizin ateşini düşürme yolundaki girişimleri ile bundan sonra fiyat hareketliliğinin TL lehine döneceğini tahmin ediyor. Son 3 ay içinde dövizin yüzde 12 oranmda artış göstermesi yatırımcının yönünü de gayrimenkule çevirdi. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropollerde yatırım için en gözde araç olarak değer kazanan ofislerin fiyatmda henüz artış olmamasmı fırsat bilen yatırımcılar, kısa sürede yüksek getiri sağlayacak ofis yatırımlarına yöneldiler. 


Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule de son birkaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor. 


Projeyi hayata geçiren Besa inşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ziyaretçi sayısının ve satış oranlarının arttığmı bildirdi. Sektörün önde gelen firmalarından biri olarak şu an en doğru yatırımın gayrimenkul olduğunu söyleyen Bezci, "Akıllı yatırımcı geleceği öngörendir. Şu an kur yüksekken pozisyonunu 3 ay önceki fiyattan satılan ancak gelecekte prim yapması kaçınılmaz yatırıma kaydıran kuşkusuz çok daha kazançlı çıkacak" dedi. 

Bezci, özel lokasyonu nedeniyle Ankaralılar'm "yeni adres"i olacak Besa Kule'yi Haziran 2015'te teslim etmeyi planladıklarını ve müşterilerin ilgisinden son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi. 

2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule'de 25 mağaza bulunuyor. Her katta bulunan terasları ve B Blok'taki iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine son veriyor. 

24 saat güvenlik, A ve B blok resepsiyonları ve kontrollü giriş çıkış sistemiyle güvenlik ve konforu bir arada yaşatacak Besa Kule,  Ankara  siluetinde modern bir imza olarak hafızalara kazmıyor. 


Ankara Gündem


Geri Dön