19 / 04 / 2024

besa kule nerede

besa kule nerede

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Besa Kule'de iklimlendirme için özel çalışmalara imza atılıyor!

Doğru iklimlendirme sistemlerinin iş ve alışveriş merkezlerinde en çok dikkat edilmesi gereken kriterlerden olduğunu ifade eden Efe Bezci, yaz ve kış aylarında dengeli sıcaklığın oluşturulması için özel çalışmalara imza atılması gerektiğini kaydetti.

Besa Kule ısıtma-soğutma çözümleriyle dikkat çekiyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci:“Projede kullanılan teknoloji sayesinde kuzey cephedeki ofisler ısınırken, aynı anda güney cephedekilerde de soğutma yapılabilecek. Böylece Besa Kule’de ofisler hep bahar havasına sahip olacak” dedi.

Efe Bezci: Besa Kule ofisin havasını değiştirecek!

Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan konumuyla adres tarifine gerek duymayan Besa Kule İş Merkezi’nde her detay iş verimini arttırmaya yönelik tasarlandı.

Besa Kule'de iş yaşamı 2015 Haziran'da başlıyor!

Besa Grup tarafından Ankara-Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'nin kaba inşaatı tamamlandı. Halen açılabilir camları yerleştirilebilen projede, işyerlerinde faaliyetler 2015 yılı Haziran ayında başlayacak.

Besa Kule 8 ay sonra teslim edilecek!

Özel mimarisi, değerli lokasyonu ve sunduğu farklı hizmetleriyle Ankara iş dünyasına yeni soluk getirmeye hazırlanan Besa Kule Haziran ayında kapılarını açıyor. . Projeyi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konuyu değerlendirdi.

Efe Bezci: Ofis konumlanmaları sayesinde sektörler birbirleriyle kolay iletişim kuruyor!

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri her geçen gün artıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

Efe Bezci: Besa Kule çok önemli bir bölgede!

Besa Kule'yi hayata geçiren Besa Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü üçgeninin hem iş dünyası hem de bürokrasi anlamında Ankara'nın en önemli bölgelerinden olduğunu ifade etti.

Efe Bezci: İş dünyasının gözü Besa Kule'de!

Başkent Ankara’da yükselişe geçen iş dünyasının değerine değer katacak iş merkezi projesi Besa Kule, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra iş performansını arttıracak detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Besa Kule altın üçgenin tam merkezinde yer alıyor!

İş dünyasının kalbinin attığı Çukurambar’da yükselen Besa Kule İş Merkezi de Ankara’nın bu gelişimine destek vererek özel lokasyonu ve mimari özellikleriyle sektör liderlerinin buluşma noktası oluyor...

Besa Kule’de iş verimini arttıran gün ışığı ile tasarruf sağlanıyor!

Adres tarifine gerek duymayan lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasının yeni markası olan Besa Kule, gün ışığından maksimum fayda sağlayarak, iş verimini artırmakla kalmayacak, önemli miktarda tasarruf da sağlayacak..

Efe Bezci: Besa Kule tabela değeri ile de fark yaratıyor!

Başkent Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor.

Besa Kule İş Merkezi'nde kiralamalar başladı!

Özel mimarisi ve adres tarifine gerek duymayan önemli lokasyonuyla Ankara’da iş dünyasına yeni bir soluk getiren Besa Kule İş Merkezi, ayrıcalıklı çalışma hayatına adım atmak isteyenleri bekliyor...

Efe Bezci: Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Kapalı ortamlar çalışanlarda strese neden oluyor. Bu durumun önüne geçmek için farklı sektörleri biraraya getirdiğimiz Besa Kule iş merkezinde açık alanlara özel yer ayırdık" dedi

Efe Bezci: Besa Kule iş dünyasını bir araya getirecek!

Başkent iş dünyasının gözde buluşma merkezlerinden Çukurambar’ da inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, çok sayıda sektör temsilcisinin bir araya getirecek. Efe bezci konu ile ilgili açıklama yaptı...

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara Çukurambar, Besa Kule ile büyüyor!

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Toplam 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden oluşan proje 5 bin 477 metrekare arsa alana yayılıyor. Peki Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Dap Teras Kule nerede?

Teras Kule Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 16 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Dap Teras Kule nerede?

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

besa kule nerede Haberi

besa kule nerede

Kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, özel mimarisi ve kurguladığı ayrıcalıklı hizmetlerle Ankara iş dünyasının büyük ilgisini çeken Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor.


Başkent Ankara’da “altın üçgen” olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi’nin merkezinde yer alan özel konumuyla dikkati çeken Besa Kule’de teslime kısa süre kaldı.

Projeyi Haziran ayında ofis sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını vurgulayan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, “İş dünyasının büyük ilgi gösterdiği Besa Kule’yi kısa süre sonra sahipleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıyoruz.  104 ofis ve 25 ticari alandan oluşan Besa Kule iş dünyasının aradığı ayrıcalığı getirecek. Teslime neredeyse hazır bir proje olarak iş dünyasından oldukça ilgi görüyoruz”...