19 / 04 / 2024

Beşiktaş İnönü Stadı yıkımı durduruldu!

Beşiktaş İnönü Stadı yıkımı durduruldu!

Koruma Kurulu, İnönü Stadı'ndaki yıkım çalışmalarını tedbiren durdurdu. 3 nolu Anıtlar kurulu başkanı Cafer Bozkurt, basında çıkan "Kurul'un İnönü'de yıkımı durdurduğu" yönünde haberlerin ardından açıklamalarda bulundu...



Cafer Bozkurt, yaptığı açıklamada;


"Beşiktaş şu ana kadar her şeyi legal yaptı. Küçük aksaklıklar olabilir. Bunu da küçük bir kaza olarak görelim. Beşiktaş'ın stadını da projesini de beğendik, bu sebeple onayladık. Yarın sabah saatlerinde yerinde stadı görüp, gezeceğiz ve kurulu toplayacağız. Beşiktaş oraya stadını yapacaktır. Çok endişe edecek bir şey yok. Normal prosedürler de yürümeli. Yarın İnönü'yü inceledikten ve kurul toplantısı yaptıktan sonra kamuoyu ile paylaşırız. " şeklinde konuştu.


ORMAN: KONSER SONRASI DEVAM EDECEK


Konuyla ilgili Sporx'e açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yıkım işleminin durmasının da bir durdurma olduğu iddia edilmesine tepki göstererek "Konser için iki günlüğüne ortalık toz duman olmasın diye durdurduk. Konser sonrası devam edecek" dedi. Orman, Beşiktaş Kulübü 'tarihi eser çıktı' iddialarından sonra bizzat kendisinin makamlara başvurarak yetkili kişileri davet ettiğini ve inceleme yapıldığını, herhangi bir şeye rastlanılmadığını söyledi. 


Sabah


Geri Dön