25 / 04 / 2024

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, "Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı” dedi…



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ümraniye'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Futbol Yönetim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Orman’a, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Yönetici Melih Aydoğdu’da eşlik etti.  

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Futbol Yönetim Merkezi’ne, siyah-beyazlı kulübün unutulmaz oyuncularından biri olan Yusuf Tunaoğlu'nun adı verildi.

Beşiktaş tan Ümraniye ye yeni tesis!

"Futbol aklının Ümraniye'de olması lazım"

Futbolun merkezinin Ümraniye'de olması gerektiğinin altını çizen Orman, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı. Arka tarafında futbol akademisiyle ilgili bir yatırım planı var. Oraya da yeni sahalar ve tesisler yapacağız, projesi hazır. Scout ekibi (futbolcu izleme) Fulya'daydı ve artık buraya taşınacak. Bir yere ihtiyacımız vardı. Projelendirdik ve bitti. Bu işin buraya gelmesinde Melih Aydoğdu'nun emeği ve parası var. Kendisini camiam adına tebrik ediyorum. Allah rahmet eylesin, Yusuf abinin adına bir tesis vardı ama biz göreve gelmeden önce bu tesis gitmişti. Bu tesise de onun ismini verdik. Kendisinin ismini yaşatmamız gerekiyordu. Bu nedenle de çok mutluyum. Güzel oldu. Bizim de transfer görüşmelerimiz oluyor, futbol A takımı toplantılarımız oluyor. Ana binanın içinde futbolcuların olduğu yerde olmasını çok doğru bulmuyordum. Ayrılması gerekiyordu. Futbol direktörü Ali Naibi de olmak üzere herkes bu tarafa geçiyor. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah geri kalanını da bizden sonraki yönetimler bitirirler. Futbol aklının Ümraniye'de olması lazım. Bunun da bir an evvel yapılması gerekiyor."


Geri Dön