24 / 04 / 2024

Betek Boya Mısır fabrikası ISO 9001 Belgesi aldı!

Betek Boya Mısır fabrikası ISO 9001 Belgesi aldı!

11.000 m2’lik alanda faaliyet gösteren ve yıllık 26.000 ton kapasiteye sahip Betek Boya Mısır fabrikası ISO 9001 Belgesi almaya layık görüldü... Betek Boya, Filli Boya, Fawori, Alsecco ve Alligator markalarıyla hizmet veriyor...



Filli Boya, Fawori, Alsecco ve Alligator markalarıyla hizmet veren Betek’in, Mısır’da yer alan fabrikası ile ISO 9001 Belgesi’ni almaya hak kazandı. “Kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka”  kimliğiyle aldığı bu belge ile Betek Boya;  25 yıllık tecrübesi, ürünlerinin kalitesi, üretim süreçlerinde uyguladığı yüksek standartlar da gerek ulusal gerekse küresel alanda onaylanmış oldu. 


ISO 9001 kalite belgesi ile Betek Boya Mısır Fabrikası’nda üretilen ürünlerin uluslararası kabul görmüş yönetim sistemine uygun olarak sevk ve idare edildiği ve ürün kalitesinin sürekliliğinin sağlanacağının güvencesinin verildiği de tescil edilmiş oldu.


Sektöründe lider konumunda olan Betek Boya, gelecek dönemlerde yapacağı yatırımlarla ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam edecek.



Geri Dön