25 / 04 / 2024

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 



Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Betül  Erçetin tarafından kuruldu. 

Betül Erçetin Turizm Otelcilik İnşaat Yedek Parça Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, yurt, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. B- Her nevi inşaat işleriyle inşaat malzemeleri alım satımı , nakliyesi, ve inşaat taahhüt işleriyle bu malzemelerin ithalat, ihracat ve ticareti C- İş Makinaları ve İş Makinaları Yedek Parçalarının alımı satımı ile ithalat ve ihracı D- Her nevi elektronik eşya ve malzeme alımı satımı ithali ve ihracı Şirket bu maksada ulaşabilmek için, 1- Konusu ile ilgili ithalat ve ihracat yapabilir. 2- Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı firmalara mümesillik ve distribütörlük yapabilir , başkalarına mümesillik ve distribütörlük verebilir. 3-Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı şube ve bürolar açabilir. 4-Konusu ile ilgili firmaları aktif ve pasifi ile devralabilir veya başkalarına devredebilir. 5- Konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinden ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek edebilir, ipotek verebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinden irtifak , intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi , ifraz , tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 6-Konusu ile ilgili her türlü kara, deniz ve hava nakil vasıtaları alabilir, satabilir. 7-Aracılık yapmamak kaydı ile her nevi hisse senedi alabilir, satabilir, bunları teminat olarak gösterebilir.


Geri Dön