25 / 04 / 2024

Bey Life Evleri'nde 59 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Bey Life Evleri'nde 59 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Osmanlı İnşaat, Beylikdüzü 'nde Beylife 1, Beylife 2, Beylik Evler projelerini hayata geçirdi. Lüks konutları orta ve alt gelir gruplarıyla da buluşturmayı hedefleyen Osmanlı İnşaat, 59 bin TL 'ye herkesi lüks konut sahibi yapmayı planlıyor...



1993 yılında kurulan ve bugüne kadar 15 projeyi başarıyla tamamlayarak birçok kişiyi konut sahibi yapan Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı, “Her sene iki proje üreterek 2000 kişiyi ev değil, rezidans sahibi yapmak istiyoruz. Ayrıca bundan sonra rotamız Anadolu olacak ” dedi.

Adapazarı'nda Sıla Evleri, İstanbul Beylikdüzü'nde Fildişi Konakları, İmranlı Evleri, Nadide Evleri tamamlanmış başarılı projeleri arasında yer alan Osmanlı İnşaat Yapı, halen İstanbul Beylikdüzü'nde Beylik Evler, Beylife Residence 1, Beylife Residence 2 ve Diyanetsen olmak üzere 4 projesini de tamamlamaya odaklanmış durumda.

Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri 15 projede ortak amacın ‘yaşam kalitesini artırmak ' olduğunu belirterek, “Projeler öncesi mutlaka anket çalışması yapıyoruz. Kişilere nasıl bir konut sahibi olmak istediklerini soruyoruz ve bu isteklere artı özellikler katarak konutlarımızı tasarlıyoruz. Kişilerin hem hayallerindeki konutu sunuyoruz hem de yaşam kalitelerini artırıyoruz ” dedi.

Beylife 1. Etap 'taki 1086 konutun yüzde 65 'inin satıldığını belirten Bakırcı, Haziran 2012 'de tamamlanacak projenin maliyetinin ise 100 milyon dolar olduğunu kaydetti. Ağustos 2012 'de teslim edilecek olan ve yine yüzde 65 'i satılan 294 konutluk Beylife 2. Etap içinse 40 milyon dolar yatırım yaptıklarını aktaran Osman Bakırcı, bu konutların 1+1 'lerden oluştuğunu bildirdi.

Bankayla işimiz olmaz, faiz yok, kefil istemiyoruz
Yapılan anket sonuçlarında kişilerin en çok düşük fiyatlı konut sahibi olmak istedikleri ve rezidanslarda yaşamaya özendiklerinin ortaya çıktığını belirten Bakırcı, “Bu sonuçlardan yola çıkarak sektörde bir ilki gerçekleştirdik ve vade farkı olmadan sıfır faizle konut satmaya başladık. Banka kredisi, kefil hiçbir zaman talep etmedik. Bu bakış açımız sektörde öncü olmamızı sağladı. ‘Her insan ev sahibi olmalı ' düşüncemizi diğer projelerimize de uyguladık; hatta bu düşüncemizi zamanla geliştirerek her insan rezidans sahibi olmalı, dedik. Ardından konut fiyatına residanslar yapmaya karar verdik. Beylikdüzü 'nde yapımı devam eden ve iki etaptan oluşan projelerde saray konforunu örnek alarak tasarladığımız rezidansları 56 bin TL 'den satışa sunduk ” diye konuştu.

Osmanlı Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden Beylife; Beylikdüzü'nde 9 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Konut fiyatlarının 59 bin TL'den başladığı projede 3 blok ve bu 3 blokta 460 konut yer alıyor.

Beylife'ta 55-60-65-97 metrekare 1+1 konutların fiyatları 59 bin TL'den, 84-90 metrekare 2+1 konutların fiyatları 89 bin TL'den, 128-136 metrekare 3+1 konutların fiyatları ise 149 bin TL'den başlıyor.

Yapımına 2009 yılının Eylül ayında başlanan Beylife Residence'ta 5. kata kadar ve 5+ üstü katlar balkonlu ve balkonsuz peşin vadeli olarak farklılık gösteriyor. Projenin Mayıs 2012'de tamamlanması planlanıyor.

Cep sineması bile var
Projelerdeki en önemli unsurlardan birinin çocuklar olduğunu söyleyen Osman Bakırcı, şunları söyledi: “çocukların güvenliği, mutluluğu, rahatça oynayabilecekleri oyun alanları onların gelişimleri açısından çok önemli. Biz de bunu düşünerek her projemizde çocuklarımıza ayrı bir önem verdik. Türkiye 'de hiçbir projede olmayan kapalı çocuk oyun alanlarını tasarladık ve her projemize dhil ettik. Ayrıca cep sineması, oyun parkları, çocuk havuzları da yapıyoruz. Bir diğer önem verdiğimiz konu ise doğal yeşillik alanları … “İnsanlar evlerine geldiklerinde günün stresinden kurtulsunlar, tüm sorunlarını geride bırakıp evlerinde huzur bulabilsinler fikrinden yola çıkararak konut projelerini oluşturuyoruz. Dışarıdan bakıldığında çok lüks gözükebilen unsurları site içine taşıyoruz. Yürüyüş alanları, fitnes center, havuz, hamam, buhar odası, şok havuzu, sauna, vitamin büfeler bunlardan sadece bazıları. Konutlarımızda oturanların yüzü gülsün istiyoruz ” ifadesini kullandı.

Bundan sonra rotamız Anadolu olacak
Her sene 2 ayrı projeyi hayata geçireceklerinden ve yılda 2000 kişiyi ev sahibi yapacaklarından bahseden Bakırcı, şu açıklamayı yaptı: “Son 2 senedir Esenyurt 'ta proje çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve Esenyurt 'un simgesi haline geldik. Bu bölge önümüzdeki senelerde de birçok yatırımcıyı çekebilecek potansiyele sahip. Esenyurt 'ta çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da dev iki yeni projeyi başlatarak Anadolu 'ya açılacağız. Erzurum ve Mardin 'de ortalama 1000 konutlu siteler yapacağız. Bu siteler Anadolu insanını kaliteli ve konforlu konutlarla tanıştıracak. Yine rezidans konseptiyle inşa edeceğiz. Amacımız Türkiye 'deki herkesin yaşama koşullarını yükseltmek ve Osmanlı İnşaat Yapı konforuyla tanıştırmak. ”

Hayırsever kimliğimizden vazgeçmeyiz
Bakırcı, Osmanlı İnşaat 'ın toplumdan kazandığını yine onlara borçlu olduğu mantığıyla hareket eden bir anlayışa sahip olan şirketlerden birine örnek olduğunu söyledi. Bu anlamda İstanbul 'da Beylikdüzü ve Yeşilköy 'ün yanı sıra   Giresun, Mardin, Kars, Erzurum 'da okul,sağlık ocağı ve karakol yaptıklarını vurguladı.

0212 854 37 00

www.osmanliinsaatyapi.com.tr

http://www.beyliferesidence.com/

 


Geri Dön