25 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat, 2012'de 4 yeni proje yapacak!

Beyaz İnşaat, 2012'de 4 yeni proje yapacak!

Bu yıl 700 daire satan Beyaz İnşaat, 2012ye de hızlı giriyor. Önümüzdeki yıl 4 yatırıma başlayacak olan şirket, Topkapıya çok butik bir proje yapacak



BEYAZ İnşaat, 2012de  biri Topkapıda, üçü Beylikdüzünde 4 proje gerçekleştirecek. Toplam 100 milyon dolarlık yatırım planlayan Beyaz İnşaat, 2011de bitirdiği alışveriş merkezleri olan White Corner ve Beyaz Spot Centerın açılışları ise 2012de gerçekleştirilecek.

1980 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Beyaz İnşaat, 2011i Beyaz City, Eyüpte açılışını yeni gerçekleştirdiği White Hill ve açılışlarını 2012de gerçekleştirecekleri Avcılarda Beyaz Spot Center, Beylikdüzünde White Corner projeleri ile geride bıraktı. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Beyaz, 2012 yılında da hız kesmeden biri Topkapıda, 3ü Beylikdüzünde olmak üzere toplamda 4 projeye imza atacaklarını söyledi.

2012 projeleri için arsalarımızı aldık

Toplu konut, otel ve cadde konsepti olarak hayata geçirmek istedikleri Topkapı projesi için arazi anlaşmalarının devam ettiğini belirten Beyaz, Beylikdüzündeki 3 proje için de çalışmalara başlanıldığını belirtti. 2012de de yine farklı konsept ve tasarımları ile dikkat çekecek projelere imza atacaklarını belirten Muzaffer Beyaz, sözlerini şöyle sürdürdü: Beylikdüzünde hayata geçireceğimiz Mega Center projemiz 52 daire ve 25 dükkandan oluşacak. White Hillde ise 51 daire, 12 dükkan ve 2 bin metrekare alan üzerinde bir de market yer alacak. Yeni projelerimizde AVM formatı yerine cadde konsepti uygulayacağız. Elbette bu projelerin dışında 2012de yapmayı planladığımız farklı projeler için de arsa alımı ve proje geliştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Metrekare fiyatımız 2 bin lira

2011 yılında toplam 700 daire sattıklarını ve 2012de ise bu rakamı aşmayı planladıklarını belirten Beyaz, şirket olarak bitmiş evleri satışa çıkarmayı tercih ettiklerini ve bu nedenle de müşterilerin ilgisini çektiğini söyledi. Konutlarda metrekare fiyatlarının ortalama 2 bin lira civarında olduğunu, ticari alanlarda ise bu rakamın 5 bin lira olarak belirlendiğini belirten Muzaffer Beyaz, Topkapıdaki projelerinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacağını ve çok butik bir çalışma olacağını söyledi. Topkapıdaki 80 dönümlük arazi üzerine otel, cadde dükkanları ve lüks konutlar üreteceğini vurgulayan Beyaz, projenin detaylarının ise önümüzdeki günlerde paylaşılacağını vurguladı.

KÖRFEZ ŞİRKETLERİ SIRAYA GİRİYOR

Büyük bir fon, 100 adet ev istedi ama satmadık

TÜRKİYE ekonomisinin istikrarlı ortamla hızla geliştiğini bunun her sektöre katkısının olduğunu belirten Muzaffer Beyaz, 2012 yılındaki küresel kriz dalgasına rağmen Türk inşaat sektörünün çok fazla etkilenmeyeceğini söyledi. Körfez bölgesinden büyük bir yatırımcı grubun toptan ev almak istediğini ancak satmadıklarını belirten Beyaz 100 adet ev istediler. Ancak, indirim yapılmasını da talep ettiler. Biz istemedik. Çünkü konuta talep iyi. Üstelik evlerimizde üst kalite malzeme kullanıp bunu metrekaresi 2 bin liradan sattığımız için satış sorunumuz da yok. İndirim yaparak toptan satmak istemiyoruz diye konuştu.
Star


Geri Dön