26 / 04 / 2024

Beyaz Ofis Kartal'da 330 bin TL'ye!

Beyaz Ofis Kartal'da 330 bin TL'ye!

Helis Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen ve Mart 2011'de teslim edilmesi planlanan Beyaz Ofis Kartal'da fiyatlar 330 bin TL'den başlayarak 500 bin TL'ye kadar yükseliyor



5 dönüm üzerine kurulu 56 ofis ve 4 mağazadan oluşan Beyaz Ofis Kartal'da fiyatlar 330 bin TL ila 500 bin TL'ye satılıyor. Alanları 95 ile 180 metrekare arasında değişen ofislerden meydana gelen projede teslimler Mart 2011 olarak duyuruluyor.

Yüzde 65'i satılan Beyaz Ofis'te yüzde 25 peşinatla İş Bankası ve Akbank'tan kredi kullanılabiliyor. Projedeki ofisler isteğe bağlı olarak yarım kat ve tüm kat olarak birleştirilebiliyor. Projede yer alan ofisler natamam şekilde teslim edilecek.

Beyaz Ofis, E-5 üzerinde yer alıyor. Kapalı otopark, özel güvenlik, misafir otoparkı, danışma hizmeti, kat bahçeleri olan proje, deniz ve Adalar manzaralı.

www.beyaz-ofis.com

0216 353 41 01

 Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kartal'ın dönüşümünü örnekleyen proje

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'da birbiri ardına yeni projeler satışa sunuluyor. Gayrimenkul sektörünün deneyimli 'firmalarından Tez Yapı da bölgede artan kaliteli ofis ihtiyacına cevap vermek üzere Beyaz Ofis'i İstanbullu işletmelerin beğenisine sunuyor.

Tez Yapı, bugüne kadar İstanbul'da onlarca markalı gayrimenkul projesine danışmanlık ve pazarlama hizmeti veren Proje Beyaz Danışmanlık, Beyaz Ofis projesinde işbirliği yapıyor. Beyaz Ofis'in tüm konsept danışmanlığını yapan Proje Beyaz Danışmanlık'm yönetim kurulu üyelerinden Tolga Han, Beyaz Ofisle ilgili olarak; "Tüketici ve yatırımcıların ihtiyaçlarını da inşaat yapmanın inceliklerini de çok iyi biliyoruz. Beyaz Ofis' te de içinde çalışanların motivasyonunu kaybetmeden çalışabilecekleri, kolay ulaşılabilir ve satın alınabilir fiyatlar en önemli kriterlerimiz oldu" şeklinde konuştu.
 
Mortgage Market


Geri Dön