28 / 03 / 2024

Beyaz Park Topkapı Aralık 2017'de teslim!

Beyaz Park Topkapı Aralık 2017'de teslim!

İstanbul Topkapı'da Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesinde teslimlerin 2017 Aralık'ta gerçekleşmesi planlanıyor.



İstanbul Topkapı'da Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesinde teslimlerin 2017 Aralık'ta gerçekleşmesi planlanıyor. İstanbul Avrupa yakasında Topkapı'da yaşama geçirilen proje, 86 bin metrekare alan üzerinde ve 2 etaptan oluşuyor. Beyaz Park Topkapı projesi, toplam 371 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede, dairelerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Yeni Şafak 



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


BEYAZ İnşaat'ın İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor. 


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ve bugüne kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attıklarını söyledi. Beyaz, "Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor. Lansman öncesinde yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştık. Birçok yatırımcının da bu dönemde talebini aldık. Şu ana kadar projenin yüzde 15'ini sattık" dedi.

 

FİYATLAR İLGİYİ ARTIRIYOR 

Muammer Beyaz, bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırdığını söyledi. Beyaz, "Projemizde alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca, yüzde 25 peşinatla bünyemizde 30 aya kadar da faizsiz taksitlendirme imkânı da sunuyoruz" dedi. 


BİN 200 KİŞ] YAŞAYACAK 

Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Bittiğinde yaklaşık bin 200 kişinin yaşayacağı proje, mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor. İki etaptan oluşacak projenin mimarisi ise Sabri Paşayiğit ve RGS İç Mimarlık'a ait. Toplam 371 konut ve dört bin metrekarelik ticari üniteden oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Sabah Ek


Geri Dön