26 / 04 / 2024

Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

Beykonak Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?



"Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?" sorusunun cevabını vermeden önce proje özelliklerinden bahsedelim. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje  EA İnşaat  imzası ile yükseliyor.


54 tane daire ve 6 tane konaktan meydana gelen  Beykonak Evleri  projesi, İstanbul Beykoz - Kavacık'ta inşa ediliyor. Projede satış süreci hızla devam ediyor.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Bekonak Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor. 


Beykonak Evleri'nde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Projede banka kredisinin yanısıra ayrıca firma bünyesinde de kredi kullanarak ödeme yapılabiliyor.


Beykonak Evleri'nde oyun sauna, parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, buhar odası, kafe, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu gibi ortak alanlar yer alıyor.


Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Beykonak Evleri fiyatları 832 bin dolar ile 3 milyon 200 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz – İstanbul 


EA İnşaat Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön