29 / 03 / 2024

Beykoz Acarlar'a yapılan cami açıldı!

Beykoz Acarlar'a yapılan cami açıldı!

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı. Cami, cuma namazının kılınmasıyla hizmete girdi. Yoğun katılım dolayısıyla camide yer bulamayan cemaat, avluda saf tuttu.



 Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.


İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman ve vatandaşlar katıldı.


Cami, cuma namazının kılınmasıyla hizmete girdi. Yoğun katılım dolayısıyla camide yer bulamayan cemaat, avluda saf tuttu.


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, caminin bölge için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


Caminin yapımının yaklaşık 1 yıl sürdüğünü kaydeden Çelikbilek, "Belediye olarak yer tahsisi ve projelendirmesini yaptık. Güzel bir hizmet ortaya çıktı. Çok özel bir cami oldu. Mahallemizin böyle bir eksiği vardı, bunu gidermiş olduk. Burası bölgenin sigortası gibi bir mekandır artık. Allah'tan dileğimiz ise hayırların artmasıdır" diye konuştu.


Açılışın ardından cemaate Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.


Geri Dön