26 / 04 / 2024

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine yapımı için talimat verdiği Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi, ilçe sakinleri yıllardır özlem duydukları nitelikli sosyal alanlara kavuşmuş olacak. 

Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Çavuşbaşı’na prestij ve hareketlilik kazandıracak meydan düzenleme projesi kapsamında vatandaşların dinlenip nefes alacağı toplam 8 bin 506 metrekarelik yeşil alan ve 2 bin 500 metrekarelik sert zemin çalışması gerçekleştirilecek. 

İlçe sakinlerinin spor ve sağlıklı yaşamla buluşması için 1050 metre yürüyüş yolu, 450 metre bisiklet yolu ve 823 metrekarelik fitness alanı yapılacak.

Vatandaşların ailecek vakit geçireceği meydana kent estetiğine uygun 80 metrelik ahşap oturma alanı, 80 adet bank ve 10 adet pergola yerleştirilecek. 

Her yaştan ilçe sakini düşünülerek hazırlanan projede bulunan bin 714 metrekarelik Çocuk Oyun Alanı, modern oyun gruplarıyla donatılacak, gençlerin spor yapacağı 755 metrekarelik basket sahası da olacak. 

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Çorum Aşağı Sanayi’de 17 iş yerinin yıkımına başlandı!

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!


Geri Dön