23 / 04 / 2024

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İSKİ’nin Esenyurt’taki atıksu tesislerini ziyaret etti. Başkanların sahadaki denetimlerinden Esenyurt'a park müjdesi verildi. 

Esenyurt Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Saadetdere Atıksu Yağmursuyu Hattı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu’na ve Bozkurt'a, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da eşlik etti.

İSKİ’YE AİT 6 DÖNÜMLÜK ALAN PARK OLUYOR

İmamoğlu ve Mermutlu, Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt’un talebi üzerine, Saadetdere Mahallesi’ndeki İSKİ’ye ait Avcılar Terfi Merkezi’ne gitti. Bozkurt, İmamoğlu’ndan, içinde İSKİ’nin tesisinin de yer aldığı 6 dönümlük ağaçlık alanın, park olarak mahallenin hizmetine sunulmasını talep etti. Alanı gezen ve Bozkurt’un isteğine sıcak bakan İmamoğlu, Mermutlu’ya İSKİ ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün alana ilişkin ortaklaşa proje çalışması yürütmeleri için talimat verdi. 

MAHALLE SAKİNLERİ PARK MÜJDESİNİ ALKIŞLARLA KARŞILADI

Çıkışta vatandaşlara park müjdesini aktaran Bozkurt ve İmamoğlu, mahalleli tarafından uzun süre alkışlandı. 

Çorum Aşağı Sanayi’de 17 iş yerinin yıkımına başlandı!

Elazığ ve Malatya'da 23 bin 734 konut inşa edilecek!

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!


Geri Dön